Sivut

torstai 3. heinäkuuta 2014

Lisää edistystä

Tiistaina en mennyt salille, kuten normaalisti. Jotenkin oli hieman väsynyt olo, joten päätin mennä vasta keskiviikkona, kun keskiviikon odotettu kiekkovuorokin oli peruttu.

Keskiviikkona sitten hieman taas laiskan oloisena lähdin salille. Hieman jännitti miten treeni kulkee. Oikea fiilis tuntui kuitenkin löytyvän heti kun pääsi pukuhuoneesta salin puolelle. Lämmittelyksi taas muutama minuutti soutulaitteessa ja siitä suoraan lämmittelemään maastavetoa.

Jotenkin antoi vielä lisää buustia, kun eräs kanssatreenaaja, joka on aika usein ollut samaan aikaan minun kanssani treenaamassa, vitsaili, että hän "istuu täällä sivussa katsomassa, kun nostat sen 300 kg maasta". Oli pakko kuitenkin todeta, että ei ihan vielä niihin kiloihin ole asiaa, mutta katsotaan, ties vaikka viimeistään ensi kesänä jo?

Maastavedossa ensimmäinen työsarja tuntui yllättävän raskaalta, kun ottaa huomioon, että ennätyspainoissa oli 50 kg enemmän rautaa tangossa. Tosin tällä kertaa toistomäärä oli myös hieman suurempi. Toinen sarja meni yllättävän kevyesti, suorastaan yllätyin, että sain täydet kymmenen toistoa. Ensi kerralla sitten tankoon 180 kg!

Tässä vaiheessa lienee syytä todeta, että unohdin tyystin, että minun piti tällä kertaa tehdä raakaa rinnallevetoa maastavedon sijaan. No, ehkä sitten ensi kerralla.

Jalkaprässissä sarjapainot olivat taas hieman suuremmat kuin edellisellä kerralla. Ihan hyvin tuntui jaksavan 190 kiloakin puskea.

Vinopenkki käsipainoin sen sijaan tarjosi pettumyksen, mutta pettymykseen syynä lienee oma intoilu. Tein nimittäin lämmittelyt liian suurilla painoilla. Kun ensimmäiset lämmittelypainot olisi pitänyt olla 16 kg painot, niin käytin 21 kilon painoja... Se ehkä vei parista viimeisestä sarjasta parhaan terän.

Olankohautuksessa oli myös aika lisätä painoa, edellisen kerran täysien sarjojen johdosta. Kyllä sen vaan kummasti tuntee heti, kun tulee painoa lisää. Pari viimeistä toistoa oli aina kovan työn takana.

Hauiskäännössä vähän taas jännitin miten homma lähtee luistamaan, kun aina tuntuu, että jos yksi treeni menee hyvin, niin toisessa jo joutuu antamaan vähän periksi. Tällä kerralla näin ei käynyt ja taas saatiin vähän paremmat sarjat aikaiseksi. Kyllä se tästä!

Loppuun vielä pohjenostot Smith-telineessä ja vatsatreeninä polvien nosto riippuen puolapuissa.

Pohjenostoissa tuntui jotenkin yllättävän kovalta saada, sekä ensimmäisessä, että toisessa sarjassa 15 toistoa kasaan, mutta tuli se sieltä lopulta.

Tässä taas treenin sarjat ja käytetyt painot:
Maastaveto 10 x 170 kg, 10 x 170 kg
Jalkaprässi 12 x 190 kg, 12 x 190 kg
Vinopenkki käsipainoin 10 x 26 kg, 10 x 26 kg, 9 x 26 kg, 7 x 26 kg
Olankohautus Smith-telineessä 10 x 110 kg, 10 x 110 kg, 8 x 110 kg, 8 x 110 kg
Hauiskääntö tangolla 10 x 40 kg, 10 x 40 kg, 10 x 40 kg, 8 x 40 kg
Pohjenosto seisten 15 x 130 kg, 15 x 130 kg
Polvien nosto riippuen 30, 25

Jalkapalloa

Torstai oli taas perinteinen futisilta. Pari tuntia sitä tuli taas juostua ja yritettyä saada jotain aikaiseksi pallon kanssa. On se vaan aina yhtä vaikean tuntuista käsitellä nahkakuulaa jaloin, kun on tottunut käyttämään jonkinlaista mailaa hieman pienemmän pelivälineen kanssa. Pääasia kuitenkin, että hiki irtosi ja jaloissa tuntui pelien jälkeen. Kyllä muuten sauna maistui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti