Sivut

tiistai 18. marraskuuta 2014

HST treenin alku

Nyt on kolme ensimmäistä treeniä takana HST-ohjelman mukaisia treenejä.

Upea fiilis! Hieman taas huomaa, että tuntuu eri tavalla, kun nyt ensimmäiset pari viikkoa tehdään tosiaan 15 toiston sarjoja, jolloin tietenkin sarjapainot ovat pienemmät kuin normaalisti.

Aerobisen treenin välttely

Lihakset ovat olleet hieman pitkästä aikaa taas kipeät treeniäivien jälkeisinä päivinä. Yleinen ohjeistushan on, ettei HST ohjelman aikaan olisi hyvä tehdä kovin paljoa mitään aerobista treenausta, mutta itse en pysty tuossa ohjeistuksessa pitäytymään. Sen verran kovasti pidän mm. kiekosta ja salibandystä.

Syynä tuohon ohjeistukseen on anta kehon palautua ja näin antaa hyperbolian tehdä tehtävänsä.

No omalla kohdalla se tosiaan ei toteudu ihan ohjeistuksen mukaisesti. Edellisellä viikolla tuli käytyä pelaamassa kiekkoa parina iltana, lisäksi jo aiemmin mainittu kaukalopallo edellisenä maanantaina. Sunnuntaina vielä päälle yhdet salibandytreenit.

Lisäksi sunnuntaina tuli vietettyä reilu tunti taas metsässä. Minulla oli valmiiksi sahattuja pöllejä metsässä, jotka piti saada pois, pihaan, jotta saan sahattua ne polttopuumittaan ja halottua. Aika raskasta touhua on kantaa sellaisia 2-2,5 metrin mittaisia pöllejä metsäkoneen jättämiä jälkiä. Vasen olkapää/hartia otti kovasti osumaa tuosta touhusta, mutta onneksi kysessä on vain ruhjeet hartialihaksessa, jotka menevät ohi parissa päivässä. Oikealla puolella en pystynyt kantamaan mitään, jostakin syystä oikean puolen solisluu on edelleen kovin herkkänä.

Kesän ennätys

Kävi muuten jännä juttu. Kesäkuun lopussa, kun päätin koittaa omaa ennätystäni maastavedossa, yritin tallettaa suorituksen videolle. Sain vielä onnistumaan mukavasti 2 x 200 kg suorituksen, mutta ennätysvedon jälkeen puhelin ilmoitti, että tila on täynnä, eikä video näyttänyt tallentuneen. Kunnes lokakuussa vahingossa huomasin, että video oli jostakin ilmestynyt albumiin. Tuo ennätyshän oli 220 kg.

Yritän saada senkin laitettua näkyville jossakin vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti