Sivut

keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Miten meni omasta mielestä?

Sainpahan sen mesosyklin päätökseen! Sykli lähti liikkeelle hieman tuskaisesti, kun selkä meni jumiin juuri uuden syklin alla. Eikä siinä olleet kaikki haasteet.

Viikon totaalilevon jälkeen oli sitten aika vaikea päästä vauhtiin ja pitikin pudottaa tavoitteita alkuperäisestä. Nyt sain kuitenkin kunnialla päätökseen tämän viimeisimmän syklin, vaikka syklin pari viimeistä viikkoa onkin mennyt hieman sairastellessa. Flunssa ja/tai allergiat ovat hieman haitanneet tekemistä. Keuhkoissa on ollut ylimääräistä nestettä, mutta nyt ollaan matkalla parempaan suuntaan.

Niinpä vastauksena otsikon kysymykseen; paskasta alusta huolimatta pääsin ihan tyydyttävään lopputulokseen.

Tuon sairastelun vuoksi on ollut kaikki muu urheilu hieman sivussa myös, Ei ole oikein houkuttanut lähteä repimään keuhkoja salibandykentälle.

Vielä enemmän harmittaa, että en ole päässyt kohta pariin kuukauteen pelaamaan kiekkoa. Meillä on kotona sauna- ja pesutilojen remontti kesken, enkä tästä johtuen saa pelikamoja mihinkään järkevään paikkaan kuivumaan. Niinpä ei sitten ole asiaa pelaamaankaan. Makuuhuone ei kuulemma ole sopiva paikka säilyttää kiekkokassia...

Ja taas uutta putkeen

Tästä sitten käynnistelemään kuudetta mesosykliä. Yhteensä tällä menetelmällä on jo siis tullut treenattua 20 viikkoa, välissä yksi viikko totaalilepoa.

Mikäli seuraava sykli menee suunnitellun mukaisesti on kehitys ollut ihan kohtalaista.

Tähän mennessä penkissä on parannusta tullut 15 kg, kyykyssä 30 kg, mavessa 35 kg ja pystypunnerruksessa 17,5 kg.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti