Sivut

sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Uutta putkeen pienen taka-askeleen jälkeen

Neljä mesosykliä takana ja aivan mahtavalla tahdilla on kyllä tulokset parantuneet. Pienen turhautumisen aiheutti neljännen syklin jälkeen lumitöissä kipeytynyt selkä ja jostakin syystä vihoittelun uudelleen aloittanut olkapää.

Lääkärin määräyksestä jouduin pitämään väliviikon ja naukkailemaan buranaa ja panacodia. Urheilua ei päässyt harrastamaan, ainoastaan kävelyä tuli harrasteltua.

Selkä oli ilmeisesti lähinnä vain pahasti krampissa, koska viikon lepo oli sille ihan riittävä hoito. Kyllä sitä toki on pitänyt vielä aika tarkasti miettiä mitä ja miten tekee. Töissä tuli alkuviikko palavereissa seisokeltua ja kun minulla kerran on sähkösäätöinen pöytä, niin eipä tullut kovin montaa tuntia viikon aikana istuttua oman työpöydän ääressäkään.

Ja kun kerran normaalielämään palasin, niin saman tein toki salillekin. Eli uutta sykliä alle.

Mesosykli 5

Tässä syklissä olisi tarkoitus saada maksimit puristettua seuraaviin lukemiin:
Penkki 120 kg
Kyykky 175 kg
Maastaveto 260 kg
Pystypunnerrus 75 kg

Viikko alkoi kuitenkin todella vaikeasti. Ei oikein lihakset olleet totaalilevon jälkeen vastaanottavaisia tuollaisille kuormille. Lisäksi tällä viikolla oli vielä ylimääräistä ohjelmaa, joten treenipäivät jäivät kolmeen.

Treenien jääminen kolmeen kertaan ei sinänsä ole mikään ongelma, ehkä jopa ihan hyvä aloittaa hieman "kevyemmin". Viikon viimeinen salitreeni oli lauantaina ja se oli koko kropan treeni, joka alkoi rinnallevedolla, siitä kyykkyjä, kulmasoutua, penkkipunnerrusta käsipäinoilla, vipunostoja ja lopuksi vielä leuanvetoa.

Sunnuntaina menikin sitten isompien tyttöjen kanssa päivä mukavasti laskettelurinteessä. Seuraavat treenit olisi tarkoitus puristaa tiistaina, ellei sitten maanantai-iltana iske pakko mennä treenaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti